Verkoop van blaas instrumenten

Pasma Muziek heeft een groot assortiment koperen blaasinstrumenten. Zoals een trompet, cornet, bugel, waldhoorn en sousafoon. Van studie instrument tot professioneel instrument. Naast een grote diversiteit aan hooggekwalificeerde blaasinstrumenten hebben wij ook vrijwel alle accessoires voor blaasinstrumenten, van pupiters tot mondstukken.


Een koperen blaasinstrument koop je niet uit een folder, die wil je uitproberen en uitvoerig testen. Dit kan dankzij ons ruime en voorradige assortiment. Uiteraard geven wij onze klanten altijd geheel vrijblijvend en professioneel advies en helpen hen graag bij het uitzoeken van hun eigen instrument.

 

Alle nieuwe instrumenten worden compleet geleverd en voor alle instrumenten geldt de officiële fabrieksgarantie. Neem ook eens een kijkje bij de occasions voor een perfect muziekinstrument op maat en profiteer van onze hoge kortingen.

 

Staat uw instrument er niet bij? Laat mij dan weten waarnaar u opzoek bent en welk budget u te besteden heeft. Dan ga ik binnen mijn netwerk voor u opzoek naar een passend instrument.


Onderstaand zijn voorbeelden van erkende dealers waar wij al jaren goede zaken meedoen. Mocht u bij ons niet kunnen vinden waarna u opzoek bent neem dan eens een kijkje op onderstaande websites. Hier vindt u vele soorten blaasinstrumenten en de daarbij behorende accessoires. Als u gevonden heeft wat u zocht, dan kunt u het via het bestelformulier bestellen. Liever eerst een weekje uittestten of het instrument echt bij u past? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan u dan graag te woord.